I.v.m de corona crisis is de reunie 2020 niet doorgegaan, voor 2021 is nog geen datum gepland. Op 16 december is onze sobat Dirk Heetebrij overleden. Op 13 juni is onze sobat Gerrit Westerbaan overleden. Op 13 september j.l. is onze Sobat Jo Zweiphenning overleden.

Reünie 2010.

.

 

Volgende reünie: Woensdag 28 april 2010 kantine Zuiderzand, camping "Het Lorkenbos" te Otterlo..

.

De deelnamebevestigingen voor deze reünie worden vanaf aanvang maart 2010 verzonden.

Sluitingsdatum inschrijving 15 maart 2010. 

Nog niet bij ons bekende oud-leden van het Infanterie Beveligingspeloton, alsmede de hierbij ingedeelde specialisten kunnen zich aamelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.    of 0497-644428 

.

Foto's/Tekst

.

1. Heeft U aanvullingen of verbeteringen, laat dat dan even weten.  

2. Herkent U zichzelf of een ander op een van de foto's laat het ons dan weten!

3. Heeft U zelf (betere) foto's die U ter beschikking wil stellen voor de site (graag met omschrijving, plaats, personen,  jaartal en 1024 x 768 px [100KB] of hoger, formaat.jpg)

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel 0497-644428...

 

 

Website Legermuseum

.

Het legermusum begint op korte termijn met de aanpassing van haar website en er zal dan ook een plaats worden ingeruimd voor het Infanterie Beveiligings Peloton.

Klik hiervoor op nevenstaande link:http://www.collectie.legermuseum.nl/strategion/strategion/i002000.html

.

Uw bijdrage op onze site.

 

.

Ook dat is mogelijk. Stuur Uw bijdrage naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  onder vermelding Woendi website en wij zorgen ervoor dat deze, indien geschikt (we kunnen de bijdrage desgewenst ook aanpassen) geplaatst wordt op onze site.

 

Het zou leuk zij als diverse oude sobats hun verhaal zouden willen delen met ons en anderen en zoals gezegd je hoeft geen Neerlandicus te zijn Wij kunnen de verhalen en anekdotes indien nodig aanpassen en we zullen de gecorrigeerde versie altijd eerst aan de inzender voorleggen ter goedkeuring.

 

Ook kunnen we desgewenst de bijdrage plaatsen op een of meerder aparte beveiligde pagina's die alleen door geregistreerde sobats (dus oud-leden van het Inf Bev Pel) kunnen worden gelezen.  

.

Kerstgroet en/of een nieuwjaarswens.

 

Wil je een kerstgroet en/of een nieuwjaarswens aan de sobats op de site plaatsen, mail tekst en of afbeelding (JPG) even naar Thijs of Piet, dan zorgen die dat dit op de site komt te staan.

 

 

Uitvaart Christiane van den Berg

 

2  nov. 2009.

 

Op zaterdag 31 okt. hebben Johnny Rademakers, Thijs en Toos van der Zanden  en Piet en Alie van Londen, namens de Stichting Veteranen Infanterie Beveiligings  Peloton Woendi NNG., de uitvaart van Christiane, de echtgenote van Hans van den Berg bijgewoond.

 Ook is er namens de Stichting voor een bloemstuk  gezorgd.

Wij hebben Christiane ondanks haar ziekte leren kennen als een zeer levenslustig en opgewekte vrouw met een enorme vechtlust. Maar helaas heeft dat niet kunnen verhinderen dat ze veel te vroeg gestorven is.

Na afloop van de plechtigheid kwamen wij in contact met Peter van Bronckhorst die in 59-60 dienst heeft gedaan als korporaal en later als sergeant bij de Klu op Woendi . Misschien zijn er sobats van de eerste lichtingen die Peter nog herinneren. Graaf eens diep in het geheugen, mogelijk komt er nog een herinnering aan hem boven.

Ook is het de bedoeling van het bestuur van de Stichting om oud Woendi gangers zoals Klu en Lua militairen die een ondersteunende functie hebben bekleed ten behoeve van het Inf. Bev. Pel. zoals chaufeurs, hospikken en technici toe te laten tot de veteranen van het Bev. Pel. zoals in de statuten  is vermeld.

Piet van Londen.

Hoofd menu

Open menu

Statistieken

Artikelen bekeken hits
909267
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com