I.v.m de corona crisis is de reunie 2020 niet doorgegaan, voor 2021 is nog geen datum gepland. Op 16 december is onze sobat Dirk Heetebrij overleden. Op 13 juni is onze sobat Gerrit Westerbaan overleden. Op 13 september j.l. is onze Sobat Jo Zweiphenning overleden.

Reünie 2011

. 

Volgende reünie: Woensdag 20 april 2011 kantine Zuiderzand, camping "Het Lorkenbos" te Otterlo.

 

De uitnodigingen voor deze reünie worden aanvang januari 2011 verzonden.

 

Sluitingsdatum inschrijving 15 maart 2011.

 

Nog niet bij ons bekende oud-leden van het Infanterie- en het Commando Beveiligingspeloton, alsmede de specialisten van KLU en Lua kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of 0497-644428

 

Foto van toen en nu

 

Wij willen graag bij alle vermelde sobats (personen en adressen) een foto bij hun naam plaatsen van "toen en nu".

 

Stuur daartoe een foto van toen en een recente foto van jezelf naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  (Vermeld wel de naam en het jaartal bij de foto) of bel naar NL 0497-644428

 

De foto (zie voorbeeld) wordt bij je naam en adresgegevens geplaatst die alleen te  zien zijn als je ingelogd bent op de site en daarvoor krijgen alleen de sobats die tussen 1958 en 1962 op Woendi hebben gediend toestemming.

 

De foto (zie voorbeeld) wordt bij je naam en adresgegevens geplaatst die alleen te  zien zijn als je ingelogd bent op de site en daarvoor krijgen alleen de sobats die tussen 1958 en 1962 op Woendi hebben gediend toestemming.

 

Daarnaast kan de foto zonder verdere gegevens worden geplaatst in het Fotobestand onder "Toen en nu".

 

 Foto's/Tekst

 

 

1. Heeft U aanvullingen of verbeteringen, laat dat dan even weten.  

2. Herkent U zichzelf of een ander op een van de foto's laat het ons dan weten!

3. Heeft U zelf (betere) foto's die U ter beschikking wil stellen voor de site (graag met omschrijving, plaats, personen,  jaartal en 1024 x 768 px [100KB] of hoger, formaat.jpg)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of bel 0497-644428...

 

Uw bijdrage op onze site.

 

 

Ook dat is mogelijk. Stuur Uw bijdrage naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  onder vermelding Woendi website en wij zorgen ervoor dat deze, indien geschikt (we kunnen de bijdrage desgewenst ook aanpassen) geplaatst wordt op onze site. 

Het zou leuk zij als diverse oude sobats hun verhaal zouden willen delen met ons en anderen en zoals gezegd je hoeft geen Neerlandicus te zijn Wij kunnen de verhalen en anekdotes indien nodig aanpassen en we zullen de gecorrigeerde versie altijd eerst aan de inzender voorleggen ter goedkeuring.

Hoofd menu

Open menu

Statistieken

Artikelen bekeken hits
909266
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com