I.v.m de corona crisis is de reunie 2020 niet doorgegaan, voor 2021 is nog geen datum gepland. Op 16 december is onze sobat Dirk Heetebrij overleden. Op 13 juni is onze sobat Gerrit Westerbaan overleden. Op 13 september j.l. is onze Sobat Jo Zweiphenning overleden.

Vanwege een software update hebben we onze site opnieuw moeten opbouwen.

Mocht U fouten, of tekortkomingen constateren vernemen we dat graag.

Stuur in dat geval een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel naar 0497-644428

 

 

 Reünie 2012   

. 

Volgende reünie: Woensdag 25 april 2012 kantine Zuiderzand, camping "Het Lorkenbos" te Otterlo. 

 

De uitnodigingen voor deze reünie worden aanvang januari 2012 verzonden.

 

Sluitingsdatum inschrijving 15 maart 2012.

 

Nog niet bij ons bekende oud-leden van het Infanterie- en het Commando Beveiligingspeloton, alsmede de specialisten van KLU en Lua kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of 0497-644428

 

Simon vermaakt zich prima, de reunie van 20 april 2011 was bijna bijzaak.

 

Foto van toen en nu

 

Wij willen graag bij alle vermelde sobats (personen en adressen) een foto bij hun naam plaatsen van "toen en nu". 

 

Stuur daartoe een foto van toen en een recente foto van jezelf naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  (Vermeld wel de naam en het jaartal bij de foto) of bel naar NL 0497-644428.

 

 

  

De foto (zie voorbeeld) wordt bij je naam en adresgegevens geplaatst die alleen te  zien zijn als je ingelogd bent op de site en daarvoor krijgen alleen de sobats die tussen 1958 en 1962 op Woendi hebben gediend toestemming.

 

Daarnaast wordt de foto zonder verdere gegevens geplaatst in het "Flipboek" onder "Toen en nu".

 

Foto's/Tekst

1.      Heeft U aanvullingen of verbeteringen, laat dat dan even weten.

2.      Herkent U zichzelf of een ander op een van de foto's laat het ons dan weten!

3.      Heeft U zelf (betere) foto's die U ter beschikking wil stellen voor de site (graag met omschrijving, plaats, personen,  jaartal en 1024 x 768 px [100KB] of hoger, formaat.jpg)

Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of bel 0497-644428

 

Uw bijdrage op onze site.

Ook dat is mogelijk. Stuur Uw bijdrage naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. onder vermelding Woendi website en wij zorgen ervoor dat deze, indien geschikt (we kunnen de bijdrage desgewenst ook aanpassen) geplaatst wordt op onze site.

Het zou leuk zij als diverse oude sobats hun verhaal zouden willen delen met ons en anderen en zoals gezegd je hoeft geen Neerlandicus te zijn Wij kunnen de verhalen en anekdotes indien nodig aanpassen en we zullen de gecorrigeerde versie altijd eerst aan de inzender voorleggen ter goedkeuring.

 

 

Kerstgroet en/of een nieuwjaarswens.

 

Wil je een kerstgroet en/of een nieuwjaarswens aan de sobats op de site plaatsen, mail tekst en of afbeelding (JPG) even naar Thijs of Piet, dan zorgen die dat dit op de site komt te staan.

Hoofd menu

Open menu

Statistieken

Artikelen bekeken hits
909232
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com